O festivalu

O FESTIVALU

Dobrodošli na prvi
NERA ETWA Craft Beer, Street Food & Music Festival 2023.

Metković je spreman za prvi glazbeno-pivski festival u dolini Neretve! U petak i subotu 21. i 22. srpnja, Gradski park Metković bit će domaćin događanja koje će spojiti glazbu, hranu i craft pivo u velikom stilu.

Festival se održava okružen zelenilom u prekrasnom Gradskom parku Metković. Ovo će biti prva takva manifestacija u Metkoviću, a organizatori se nadaju da će postati tradicionalna manifestacija koju će svi nestrpljivo očekivati svake godine.

Stoga, pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe, hrane i piva da se pridruže našem festivalu u Metkoviću 21. i 22. srpnja. Ukoliko još niste planirali svoje ljeto, svakako se uputite u Metković i uživajte u nezaboravnom iskustvu i večerima koje će vas očarati svojom atmosferom, glazbom, hranom i pićem!

Vidimo se na festivalu!
NERA ETWA Craft Beer & Music Festival
SADRŽAJI

Glazba, pivo i hrana

Na festivalu će nastupiti četiri glazbene grupe (TBF, QUEEN SENSATION, JUSTIN'S JOHNSON i ELVIS SRŠEN & DISCO BLUES) koje će vam pružiti nezaboravno iskustvo uživanja u različitim glazbenim žanrovima. Zvukove različitih glazbenih stilova začinit će preko 15 vrsta craft piva koje će se posluživati na festivalu. Ovaj festival privući će i one najzahtjevnije ljubitelje piva koji će uživati u vrhunskim okusima i mirisima pivarske craft scene za koju će se pobrinuti BREWVILLE – Neretva Valley, MASKERON, PRVA MAKARSKA PIVOVARA i OLDBRIDZ.

Gastro ponuda također neće iznevjeriti očekivanja te će obogatit vaše nepce, a sjajna atmosfera i vrhunsko pivo stvorit će nezaboravno iskustvo koje će vas držati dugo nakon završetka festivala.
VIDIMO SE NA FESTIVALU

21. i 22. srpnja 2023.
Gradski Park Metković